aug 12, 2015

Dronten & District Pipeband gaat paalzitten.


Ingezonden door: admin

Op 14 augustus gaat het weer gebeuren. Tijdens de Meerpaaldagen 2015 vind het evenement 24 uur paalzitten weer plaats.  Dronten& District Pipeband doet dit jaar voor de tweede keer mee.

Kayleigh Bosboom zal op vrijdagavond om 22.00 uur plaatsnemen op “haar” Meerpaal. Het is de bedoeling dat zij dus de 24 uur gaat uitzitten. Natuurlijk is er een verzorgingsteam voor haar en zij zullen er alles aan doen om Kayleigh erdoorheen te slepen.

Het publiek kan positief meehelpen…
Iedereen die tijdens of al voor het evenement een donatie schenkt, krijgt een aandenken mee. Ook vind je hierin een lot. Dinsdag 18 augustus vind de trekking van die loterij plaats. Er zijn leuke prijzen weg te geven. Beschikbaar gesteld door sponsors. Uitslag zal gepubliceerd worden op onze website. Lees hier meer over de loterij.

Met de opbrengst van het donatiegeld willen we voor alle leden van de Dronten& District Pipeband nieuwe fleecevesten aanschaffen. Met natuurlijk het logo van de Band erop. Dan loopt iedereen er uniform bij na optredens of wedstrijden.

Ook willen we met deze actie onze naamsbekendheid vergroten en zou het heel erg gaaf zijn als er zich ook nieuwe leerlingen melden. Bij alle secties ( Snaredrummers, tenordrummers en pipers) is er plaats voor leerlingen.

Kom vooral langs tijdens het evenement en steek Kayleigh een hart onder de riem, en als t kan; doneer!!

paalzitten 2014